26.09.2016, 23:41:38
Nie za bardzo kapuję... kupiłeś wóź po opaleniu instalacji, którą przełożyłeś, nie podłączyłeś ( bo niby winne ) dogrzewacze płynu i !!!martwi!!! niska temp płynu ( a jaka kurna ma być, jak nie podłączony dogrzewacz?).
Cykanie przekaźnika świec żarowych........ hmmm gdzie to słyszysz i skąd wiesz, że to przekaźnik świec żarowych? (bo na 99% powiem, że to NIE przekaźnik świec żarowych).
Nie zrozum mnie źle, ale zapewne kupiłeś wóz po przejściach, coś tam nagadali koledzy, a w mojej opinii to:
- niedogrzanie jest normą w TDI z niesprawnym/odłączonym dogrzewaczem (po to go dali)
- żarzenie kontrolki związane z błędem w przełożeniu instalacji
- cykanie "przekaźnika świec żarowych" nie jest cykaniem przekaźnika świec, tylko nie masz już pod maską 1Z
Ogólnie OLAŁbym to i jeździł. Nic mu nie będzie.
Cykanie przekaźnika świec żarowych........ hmmm gdzie to słyszysz i skąd wiesz, że to przekaźnik świec żarowych? (bo na 99% powiem, że to NIE przekaźnik świec żarowych).
Nie zrozum mnie źle, ale zapewne kupiłeś wóz po przejściach, coś tam nagadali koledzy, a w mojej opinii to:
- niedogrzanie jest normą w TDI z niesprawnym/odłączonym dogrzewaczem (po to go dali)
- żarzenie kontrolki związane z błędem w przełożeniu instalacji
- cykanie "przekaźnika świec żarowych" nie jest cykaniem przekaźnika świec, tylko nie masz już pod maską 1Z
Ogólnie OLAŁbym to i jeździł. Nic mu nie będzie.
![[Obrazek: 9ed890333c037e60.jpg]](http://images71.fotosik.pl/190/9ed890333c037e60.jpg)