Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Które radio lepsze Gamma czy Beta ?
Zgadzam się, pasuje lepiej. Ale zrobiłem sobie wizualizacje Gammy V z zielonym podświetleniem w Passku B4 i też wtedy bardzo dobrze to wygląda
szczególnie jak ktoś ma Climatronic
Odpowiedz
Ja właśnie mam Climatronic w aucie i Gamma IV + zmieniarka pasuje idealnie Smile
Odpowiedz
Jak najbardziej Big Grin Ale V też źle nie będzie niedługo założę temat i zobaczycie jak to wygląda Smile
Odpowiedz
Czyli ogólnie między Gammą IV a V oprócz wyglądu nie ma różnic ?
Odpowiedz
U mnie na pokładzie jest gamma kasetowa obsługująca zmieniarkę Philipsa, schowaną w boczku w bagaju.
Ale coś tej zmieniarki nie widzi... I teraz pytanie - jak sprawdzić, czy zmieniarka żyje, czy można ją jedynie pochować...
Odpowiedz
(14.07.2016, 15:35:32)Stoigniew napisał(a):  U mnie na pokładzie jest gamma kasetowa obsługująca zmieniarkę Philipsa schowaną w boczku w bagaju.
Ale coś tej zmieniarki nie widzi... I teraz pytanie- jak sprawdzić, czy zmieniarka żyje,czy można ją jedynie pochować...

Ja również chciałbym znać odpowiedź na to pytanie i też posiadam gamma 5 kasetowa tyle, że zmieniarka Blaupunkt i też jej nie widzi.

Są samochody dobre, bardzo dobre i VolksWageny Big Grin
Odpowiedz
Zacząłem się ostatnio rozglądać za ori radiem z zielonym podświetleniem i wpadło mi w oko takie cudo. Tylko że to ciężki temat.
https://www.youtube.com/watch?v=R7MPyB44Ugs
Co wy na to ?
Odpowiedz
Radio fajne, ale temat bardzo ciężki. W Europie wystawione są 3. z czego jedno ma Michał.

[Obrazek: 18oa6nZ4LjzZ9momZL2Kjo0Pmj5sNJz_c=w1597-h807-iv1]
Odpowiedz
No widziałem u Michała i mnie chęć wzięła na to cudo.
Odpowiedz
A co powiecie na ten zestaw, czy zmieniarka odczytuje piraty czy tylko ori płyty ?
http://allegro.pl/vw-2din-gamma-v-cd-pla...18008.html
Odpowiedz
Płyty nagrane w domu też śmigają, ponoć lepiej nagrywać na jak najwolniejszej prędkości.

[Obrazek: giphy.webp]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości